SNAPCHAT

Snapchat – директен път към младите клиенти

Snapchat е рай за бизнес, който е насочен към млада аудитория. Независимо дали това е част от таргет групата Ви или изцяло разчитате на младежите, няма как да пропуснете рекламата в платформата. В България тя е популярна сред по-малко потребители, но пък е направо задължителна за международен бизнес.

Снапчат е мястото, където можете да промотирате бранда си и да изградите по-стабилен имидж сред младите клиенти.

Според данните на  Statista средно 210 млн. на ден през последното тримесечие на 2020 са активните потребители, от които 85 млн. в Северна Америка, 75 млн. в Европа и 6 млн. в останалата част от света.

Реклама зад граница

SNAPCHAT ДОСТИГА ДО 75% ОТ 13-34 ГОДИШНИТЕ В USA.

Възможностите за реклама включват предложения в AR (augmented reality), които позволят наистина едно различно и отличаващо се представяне на продукта Ви. Ако искате да изградите бизнес с доверени клиенти, които ще бъдат с Вас с години, това е платформата.

Защо да изберете нас?

Рекламата в снапчат е услуга, която не се предлага навсякъде. Тя е специфична и изисква познания и опит. Нашият екип има и двете – ще изработим както добра стратегия, така и добра реклама, с която да помогнете на бизнеса си.

Участвате в процеса – всички кампании, които разработваме се базират на Вашата визия за компанията Ви. Ще превърнем идеите Ви в насочени и работещи реклами. Вие ще имате последната дума в процеса.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ

Comments are closed.