LinkedIn

Колко е стабилна компанията Ви?

Колко добър е Вашия бранд?

Колко сериозен лидер е бизнесът Ви в своята ниша?

Виждането на повечето добри професионалисти е, че отговорите на тези въпроси могат да се измерят от профила Ви в LinkedIn. Това е безспорно социалната мрежа за бизнес. Там няма разсейващи клипчета със сладки животни, танцуващи младежи или забавни колажи. Там се говори за сериозни компании.

И ако смятате Вашата за такава – няма как да не рекламирате там. Най-големият плюс ще е сериозността на потенциалните клиенти и възможността да се възползвате от реклама пред хора, които се интересуват именно от това какви стоки и услуги предлагате.

Реклама за крайни клиенти

През последната година LinkedIn предлага все повече формати и постепенно се настанява сред предпочитаните канали не само за B2B комуникация, но и при търсенето на крайни клиенти.

Ако предлагате продукт в среден и висок сегмент, LinkedIn ще Ви даде възможност да достигнете точно до Вашите реални потенциални клиенти.

Business To Business

Не съществува друга платформа, която да се развила толкова добре в сегмента B2B. Това е мястото в мрежата, където бизнес светът показва своят успех и професионализъм. Почти липсват алтернативи, които да предлагат толкова детайлно и точно таргетиране за B2B реклама.

Ние знаем как:

  • Съобразяваме се с изискванията на бизнеса.
  • Знаем спецификата на платформата и как да постигаме максимални резултати за Вашата фирма.
  • Екип от специалисти изработват уникална реклама, която е привлекателна и носи правилните послания, за да бъде забелязана.

Comments are closed.