ИЗРАБОТКА НА УЕБСАЙТОВЕ

И най-прекрасната рокля може да стои ужасно на някого. И най-добре изработеният костюм може на един да е къс  в ръкавите, на друг да е дълъг в крачолите. Затова умните хора ходят на шивач. Така и със сайта – най-добрият е направеният специално за бизнеса.

Ние изработване сайта по индивидуален проект, така че да отговаря идеално както на нуждите на бизнеса, така и на търсенето от клиентите. Всичко се проектира с ясни цели и носи конкретни ползи.

Имаме опит в това да подбираме решенията според нуждите на партньорите и да караме клиентите им да се чувстват специални – едно от най-важните условия за стабилна база от клиенти, високи нива на доверие и добри продажби. Съобразяваме дизайн, структура и функционалности със стратегията на бизнеса.

Амодория България

Дизайн

Дизайнът кара сайта да изпъкне, да бъде разпознаваем и да води клиенти към стоките и услугите Ви. Той е на практика първото впечатление на посетителите. Ако е достатъчно модерен, стилен и атрактивен, той ще ги накара и да останат, ще ги привлича и да се върнат. Затова и нашата агенция създава сайтове, който привличат вниманието с дизайна си.

Структура

След като видят сайта, клиентите започват да го разглеждат и тук е мястото на добрата структура. Тя позволява лесна и бърза ориентация и навигиране. Ако е изработена качествено, за потребителя ще е интуитивно и приятно да разглежда различните подстраници. Това е и факторът, от който зависи колко лесно ще се свързват клиентите с бизнеса, колко лесно ще намират предлаганите услуги и стоки, както и колко лесно ще поръчват. Целта на фирмения сайт е да задържи вниманието на потенциалния клиент, а то най-лесно се губи с объркана и сложна, тромава структура.

Визуализация

Нужно е сайтът добре да се визуализира на всякакви видове устройства. В момента потребителите в интернет използват много повече своите мобилни устройства – телефони и таблети, за получаване на информация, за поръчки, но и колкото да мине времето, докато вършат нещо друго. Това ни кара да изработваме сайтове, които имат респонсив дизайн, за да изглеждат перфектно, без значение дали клиентът преглежда страницата през таблет, компютър или пък телефон.

Какви са основните ползи

Онлайн присъствие 24/7

Уеб сайтът е като визитна картичка в интернет: той представя най-важното за бизнеса, основна информация за предлаганите продукти, както и как могат клиентите да се свържат с Вас. Магазините в интернет нямат работно време. Сайтът носи плюсове за бранда по всяко едно време и прави компанията достъпна и стабилна в очите на потенциалните клиенти. Ако имате качествен сайт, който се показва на високи места при запитванията в най-големите търсачки, вече имате солидно предимство пред своите конкуренти.

Разширяване на пазара

Фирменият уеб сайт може да преодолее географските бариери. Интернет мрежата няма граници и стига да имате добре оптимизирана страница, която промотирате прецизно с дигитален маркетинг – няма ограничения пред растежа на компанията Ви. Добрият сайт води трафик и то не от случайни посетители, а от потенциални клиенти – хора, които имат интерес към предлаганите продукти и биха ги купили. Така с помощта на добри специалисти, каквито сме ние,  можете да разширите пазара си и да увеличите реалните поръчки. Възвръщате инвестициите си във времето и увеличавате печалбите си. Ако имате собствен сайт, изработен специално за нуждите на бизнеса си, можете винаги да контролирате процесите, свързани с продажбата – да планирате ефективни рекламни кампании и да разраствате не просто клиентския си списък, а доверието в бранда ви.

Онлайн обслужване на клиенти

Клиентското обслужване е най-важно, когато потребителя има конкретен въпрос, който ще го доведе до поръчка и когато има нужда от съдействие със самата поръчка. Тези важни моменти могат да бъдат добре контролирани чрез прецизно изградени функционалности във фирмения сайт. Чрез добра уеб страница може да предоставите по-качествено и удобно обслужване на клиенти. Потребителите могат да получат отговор по-бързо, което спестява тяхното време и увеличава удовлетвореността от бранда ви. Добри инструменти за връзка с клиентите са секцията „Често задавани въпроси“, формата за контакт и Live chat.

Как протича процеса на работа?

Ясен и организиран процес на работа

Искаме да предложим и реализираме възможно най-добрият проект за Вашия бизнес, затова се запознаваме обстойно както с компанията, така и с Вашите планове и цели.

Анализ и консултация

За да предложим най-доброто за компанията, анализираме подробно всички възможности, извършваме подробна консултация и предлагаме работещи решения.

 Дизайн и разработка

Събираме информацията за изработка на уеб сайт, с който ще се гордеете.

 Тестване и одобрение

Проектът минава през тестове за дизайн и функционалност. Последната дума е Ваша – Вие одобрявате завършения продукт.

Често задавани въпроси

Какво е очакваното време за изработката на уеб сайт?

Изработването на уеб сайт по индивидуален план е процес, който зависи от двете страни. Средно той отнема между 3 и 5 седмици. Този срок може да бъде и по-дълъг, като това зависи от идеята за всеки отделен проект и неговата сложност. След като бъде уточнен проектът за уеб страницата, срокът ще бъде коментиран с Вас.

Има ли включен хостинг и домейн в цената?

Не. Всички услуги, свързани с домейн и хостинг, се закупуват от специализирани в тази посока фирми.  Можем да Ви подпомогнем при избора на подходящи за Вас планове.

Правите ли подръжка на сайтове?

След като сайтът Ви вече функционира онлайн, той не бива да остава в застой. Ние се ангажираме с неговото развитие, за да е актуален и за да служи на нуждите на Вашия бизнес.

Разглейте част от нашето портфлио с израбитени сайтове

ПОРФОЛИО

Comments are closed.