INSTAGRAM

Instagram е платформата, която се използва масово от младите потребители. Много бизнеси все още я подценяват, но всъщност рекламата там си заслужава. Просто стратегията за тази социална мрежа е изцяло различна. И защо да не е? Та нали цялата й концепция е различна от тази на фейсбук!

Предвид тънкостите на платформата и на това как се предвижда и оформя реклама за нея, няма нищо по-добро от това да се доверите на нас – ние знаем как да извлечем максимална полза за бизнеса Ви от реклама в Instagram.

Instagram е имидж!

Инстаграм е платформата, която е най-подходяща за изграждане на имидж на бранда. Това само по себе си повишава разпознаваемостта, както и доверието в компанията. Всеки от тези фактори играе доста голяма роля за разширяване на клиентския списък и за повече реализирани продажби.

Инфлуенсъри, инфлуенсъри, инфлуенсъри

Кампаниите с инфлуенсъри, но направени с добра стратегия, имат сериозен ефект за разрастване на списъка с потенциални клиенти. Всякакви игри с тях – също. Инвестицията в такива реклами не е толкова голяма, а ползите са налице.

Сторита

Сторитата в инстаграм са добро място за добре таргетирани рекламни кампании, но и за имиджови цели. Потребителите се ангажират за дълго време в историите, заради начина, по който работят самите те.

Ние Ви предлагаме:

  • Стратегия, изработена индивидуално за целите на Вашия бизнес;
  • Добра визия, която привлича потребителите и се отличава от останалото неспирно съдържания в социалната мрежа;
  • Повишаване на разпознаваемостта на бранда.

Comments are closed.