ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН

Рекламата на бизнеса ви може да е умна, стратегията може да е добра, думите да са правилни… Но ако не е добре оформена графично, няма да има никакъв ефект. А целта на рекламата в крайна сметка е да продава. Може да е имиджова – за засилване на разпознаваемостта на бранда, но макар и косвено, резултатът пак е продажба.

Ежедневието е толкова наситено с визуални стимули, че само добре изработените послания, които привличат вниманието, могат да имат добър ефект за бизнеса. И за да не наливате от пусто в празно като давате излишни пари за аматьорска изработка, е по-добре да се доверите на професионалистите.

Какво печелите, ако поръчате графичен дизайн от нашата агенция?

Добра визия

В дизайна на рекламните материали – печатни или дигитални, най-важен е крайният проект – визията, която виждат клиентите. Тя трябва да „говори“ за бизнеса – да е атрактивна, изчистена и да носи посланието на фирмата. Ние Ви го гарантираме!

Качествена изработка

Всяка работа си има тънкости, в дизайна те са безкрайно много. Ако се съмнявате, може да намерите доста неуспешни опити в интернет – печатна реклама с неясни цветове, размазани линии, дигитална реклама с неподходящ размер: все грешки, за които никой не е подозирал. Дизайнерите ни добре знаят не само как да изработят една визия, а и как да я приложат в реалния свят, така че тя да си остане толкова прекрасна, колкото и в началото.

Насоки от специалисти с огромен опит

Добрите специалисти от нашия екип имат опит, от който бизнеса Ви може да се възползва. Те знаят кое е ефективно, кое не е и познават пазарните ниши. Осигурявайки си тяхното ниво на компетентност, гарантирате по-голяма успеваемост на своите кампании.

Ясен план и срокове

Гарантираме Ви ясен план за действие. Ще знаете къде се намира изпълнението на проекта Ви по всяко време. Ние сме Ваш партньор – ще оценим и доразвием Вашите идеи и ще създадем стилна реклама, която е ефективна.

Лого

Логото е едно от най-сложните елементи за изработка. То трябва да е стилно, да носи посланието на компанията, да не е натруфено, да е оригинално, да е разпознаваемо. То е като съкратена визитка – в него се съдържа духа на бизнеса. Неговата задача е да наложи името му като успешен бранд.

Визитки

Добре изработената визитна картичка служи като напомняне за самия бранд. Тя е елементът на комуникация между бизнеса Ви и клиентите. Нейното значение е също толкова важно, колкото и на логото.

Друга печатна реклама

Друга печатна реклама като флаери и билбордове е много необходима при провеждането на конкретни кампании. При тях инвестицията за разпространение е голяма. Затова и риска е по-висок – рекламните материали ще бъдат видени от много потенциални клиенти и за да си е заслужавала инвестицията, трябва да са безупречни, максимално ефективни.

Дигитална реклама

Банерите в социалните мрежи и интернет страниците (статични или не)  достигат до много  потенциални клиенти. Но трябва да са възможно най-привлекателни с добър дизайн и подбрани цветове. Ако не са – никой не им обръща внимание.

Изберете нашият екип от професионалисти и създайте визия на бизнеса си, която печели доверие и клиенти!

ПОРФОЛИО

Comments are closed.